Jos Thone – Prezinta crescatoria si porumbeii inainte de Barcelona

Jos Thone isi prezinta porumeii si crescatoria, in specila partea la femele, odihnitorile pe care le are el sunt destul de simple, desi unii ar spune ca porumbeii s-ar putea murdarii de gainatul care cade de sus, nu este asa deoarece porumebii in conditi bune, cu pudra nu se vor murdarii datorita pudrei care face imposibila lipirea gainatului de penaj.Ce parere aveti despre acest tip de odihnitori?

Mai mult la finalul materialului Jos Thone prezinta modul sau de preparare a recuperatorilor dupa o etapa de concurs si a faptului ca administrarea acestora si inainte de etapa cu o zi ajuta porumbelul.

Vizionare placuta!!!

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

7 thoughts on “Jos Thone – Prezinta crescatoria si porumbeii inainte de Barcelona

 1. Salut!Va rog daca imi puteti da mai multe detalii despre primul tip de odihnitori.Dimensiunile ?Am cautat pe net dar nu am gasit nimic!

  1. Daca te referi la odihnitorile din clipul cu Jos Thone, trebue sa ile arati unui tamplar sau sa ti le faci tu. Eu un am vazut astfel de odihnitori decat facute la comanda, personalizate.

 2. Da la cele din clip ma refer, la rastelul fagure din prima parte.Problema nu este constructia lor dar nu as dori sa experimentez pe porumbei mei (nu mai am timp)
  dimensiunile corecte(in sensul de a se simti bine si a nu avea unele probleme).Multumesc!

 3. Jos Thone vinde produse…. sa nu uitam.
  De cativa ani are in curte columbofili chinezi…platesc chirie si in schimb el ii invata columbofilie… ei invata programul cu produsele lui… apoi se intorc in China,etc, care de unde este… ghici ce fac acesti asiatici intorsi acasa ? Fac programul Jos Thone cu produsele Jos Thone… practic promoveaza produsele pe o piata noua.
  Frumos clipul, doar atat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.