LICITATIA INELELOR CU SERIE MICA FCI – FNCPR

FNCPR, a decis ca in acest an sa scoata la licitati seriile mici ale primelor 100 de inele.
inel_2016_1x
Aceasta decizie a fost luata pentru ca exista solicitari din partea multor columbofili pentru aceste serii speciale, si pentru a evita controversele am apreciat ca acest gen de vanzare publica este cel mai corect fata de toata lumea.
licitatie inele 2016
Gasiti licitatia aici:
Marius Tunduc
Presedinte FNCPR

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

7 thoughts on “LICITATIA INELELOR CU SERIE MICA FCI – FNCPR

  1. Conducerea “partidului ” este în stare sa scoată la licitație și găinațul din cotețe pentru niscai banii. Or fi rămas fără banii înainte de Sărbători?

  2. In tara asta orice se face mereu avem pe cineva care tre sa fie mereu contra ce se face. Voi nu intelegeti ca mereu aceste inele mergeau doar la anumite persoane, acum daca vrei sa ai niste inele cu serie scurta o poti face, daca nu vrei, ramai in continuare la inelele care sunt distribuite catre asociatii.

  3. Cu ocazia acestei licitatii,cei care prindeau porumbei cu seriile mici si ii bagau la matca pe viata,trebuie sa deschida bine ochii :)) Exista posibilitatea sa tina in columbarii si mari ‘gherle’ ptr ca acum cei cu bani,si nu neaaparat cu porumbei f.buni pot avea serii scurte, Este exact ca la masini,nu intodeauna un nr rar ingrosat ascunde si vreo inteligenta,asa ca spor la licitat!

  4. Inca o ocazie de a mulge niste bani.la fcpr totu e pe bani orice idee vine e doar de a lua bani pe ceva.. Ex: vrajeala cu cipurile scumpe ca sa mai ia dl tunduc bani din cimisioanel de la producatorii de ceasuri cand vor vinde prostimii alte modele asazis cu preturi mai mici la cip.spor la bani

  5. Parca conteaza seria daca porubelul este praf :)) unii au minte cat are bill gates negru sub unghii, un columbofil adevarat nu o sa dea importanta acestor detalii ieftine..dar fiecare face ce vrea cu banii lui ..

  6. Nu as vrea sa supar pe nimeni, dar nu ma pot abtine sa nu laud PROSTIA si LIPSA DE INTELIGENTA a celor care nu sunt de acord cu organizarea acestei licitatii. As mai avea sa spun si altele, dar nu are rost. Oricum acesti oameni nu pot intelege prea multe.

  7. Asta da afacere 1300 lei 100 de inele FCI și pana la sfârșitul licitației cine știe cât mai urca.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.