Licitatie Popovici Paul si Ioan Toader!!!

Licitatie Popovici Paul si Ioan Toader!!!

paul-popovici
www.derbycorabia.com/licitatii

Popovici Paul si Ioan Toader – 2 crescatori romani cu rezultate foarte bune atat in Campionatul National al Austriei cat si pe columbodroame, reusesc sa claseze la Corabia in Finala din 2014 (Loc 4 – Popovici Paul) cat si in 2015 (Loc 2 – Ioan Toader)!!!

In Campionatul National sunt in acelasi club cu Beniamin Neag (castigatorul locului 1 incadrul columbodromului Derby Arona Tenerife in anul 2016) si Walter Zerner, o mare parte din porumbeii celor doi provenind din crescatoria lui Walter!!!

licitatie-1 licitatie-2 licitatie-3 licitatie-4 licitatie-5

Mai jos gasiti un extras din articolul publicat cu ocazia castigarii locului 2 in anul 2015 Finala Derby Corabia.

O astfel de zona este in Austria, unde crescatorii nu prea au multe variante de zbor, este o zona muntoasa, sunt multe pasari rapitoare. O banala etapa de 100 km din aceasta zona se poate lasa cu pierderi mari de porumbei. Si totusi sunt crescatori in aceste zone pasionati de porumbeii voiajori, oameni care au investit in porumbei bani si timp, in porumbei cu origini bune din Belgia si Olanda.

Printre acesti columbofili austrieci se numara si doi romani Paul Popovici si Toader Ioan. Acesti doi columbofili, prieteni, participa impreuna la zborurile din columbodroame, fac vizite impreuna crescatorilor din Belgia, Germania si alte zone, au investit in porumbei de valoare si rezultatele incep sa se vada.

columbodrom corabia finala

Anul acesta au participat la mai multe columbodroame din Romania si din alte tari, urmeaza sa participe si Derby Arona Tenerife. Cel mai bun rezultat din acest an l-a reusit Ioan Toader, a ocupat locul 2 la Columbodrom FCI Corabia dintr-un numar de 299 porumbei. Porumbelul AUT 602-15-1506 a sosit seara la ora 19:47:33 la la 8 minute in spatele primului sosit, un porumbel din Grecia. In prima zi au sosit doar doi porumbei, ceea ce face ca valoarea porumbelului sa creasca.

4821835_orig

Locul 2 Finala Derby Corabia – Toader Ioan – 602-15-1506 AUT.

Nu pot sa nu mentionez faptul ca la a doua etapa din caddrul columbodromului Corabia a avut loc o catastrofa care nu poate fi explicata 100% nici azi, la aceea etapa de 170 de km, s-au imbarcat un numar de aproximativ 1500 de porumbei din care au mai sosit in jur 350-400 de porumbei.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.