Licitatie porumbei voiajori Calin Habaci pe porumbel.net

Habaci Calin este unul dintre columbofilii care in doar cativa ani de columbofilie a ajuns la rezultate extraordinare cu porumbeii atent selectionati in propria crescatorie. Fara doar si poate ocupa un loc de cinste in categoria selecta a columbofililor campioni nationali! Porumbeii sunt direct din parinti, frati si nepoti din campionii dansului. O linie selectata de catre dl. Habaci de peste 9 ani de zile.

In prezenta licitatie gasiti 11 porumbei zburati si clasati din crescatoria Habaci Calin, porumbei care poarta sange de campioni nationali. Porumbei alesi pe spranceana pentru site-ul Porumbel.NET.

ADRESA: CLICK AICI PENTRU LICITATIE !

Licitatie-porumbei-Porumbel.NET-Porumbei-voiajori-si-de-agrement

 

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.