Lotul de reproductie – Seria 4 de pui la final

Cei care nu stiti, eu am inceput sa reproduc anul acesta inca din iarna, mai precis din 25 noiembrie 2020 si in luna mai am ajuns cu ei la seria 4 pe care am pus-o toata de vanzare in mai multe parti pe voiajor.net.

Puii au fost vaccinati o data cu lasota si la doua saptamani cu Columbovac. Asa cum se paote vedea si din clipul video de mai sus puii sunt bine, sunt cam marisori, dar partea buna este ca nu au iesit afara asa ca pot fi folositi si pentru concursuri.

Luni (31.05.2021) la ora 20 se va termina prima parte cu 16 pui, iar marti (01.06.2021) tot ora 20 se va termina si ultima parte cu 16 pui in licitatie.

Dati clik pe imagini pentru a merge la licitatie:

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.