Maestrul Ad Schaerlaeckens despre specialistii in zborurile cu puii

“Fara exceptie, cei mai buni concurenti cu tineretul petrec foarte mult timp cu porumbeii lor.
Concursurile cu maturii sunt o cu totul alta poveste, pentru ca nu atat de mult timp sau eforturi sunt necesare pentru a-i face sa invinga.

In cazul tinerilor trebuie sa fii acolo pentru a observa, a antrena etc. Pentru asta iti trebuie timp si din acest motiv rar se intampla sa gasesti un specialist cu puii care sa aibe o slujba normala si acesta este motivul de ce atat de multi specialisti au nevasta sau un partener care este implicat.

duivin_met_jong

Sa ai o nevasta careia ii place sportul cu porumbei se pare ca este un mare avantaj.
Instinctul feminin al acesteia de a avea grija se pare ca este un lucru pe care tinerii porumbei il apreciaza. Deci pentru a excela in concursurile cu tineretul este vorba de cu totul ceva mai mult decat o buna crescatorie, antrenament, hrana buna si chiar o buna calitate.

Tinerii pot invinge doar atunci cand sunt motivati.
Ei trebuie sa aibe un motiv pentru a se intoarce acasa.
Este sarcina crescatorului pentru a vedea aceste lucruri.”

Sursa: www.porumbeivoiajori-marius.blogspot.ro

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.