Maraton HALLE – Zona de Vest

Update Halle – Joi ora 20:40

In urma solicitarii judetului Timis, in calitate de organizator al etapelor de maraton pentru gruparea Arad-Timis-Bihor-Satu Mare- Salaj- Maramures, CNS decide aprobarea acesteia de a lansa in data de 20.07.2014 din localitatea Halle ( Germania ), date fiind conditiile meteo nefavorabile din perioada 21.07-24.07.2014.

Update Halle –  Joi ora 19

Organizatorii (Timis si Arad) au convenit ca imbarcarea sa aibe loc vineri. Judetele Bihor, Salaj, Satu Mare si Maramures imbarca vineri de la ora 18. Ceilalti, Arad si Timis cat si Caras isi vor stabilii orele de imabrcare care vor fi comunicate catre membri.

Update Halle – Joi ora 10

Asociatiile Timis si Arad au revenit asupra amanarii etapei De maraton Halle datorita imbunatatirii previziunilor meteo. Organizarea acestui maraton este imperios necesara si datorita faptului ca o buna parte dintre crescatorii zonei de vest sunt in imposibilitatea obtinerii normei de AS Maraton, multi dintre ei pierzand norme de palmares 2 si 3 ani la categoria AS Maraton si chiar Maraton.

Astfel in conditiile expuse mai sus se va face tgot posibilul organizarii unei etape de maraton cat mai reusite pentru toti membri columbofili ai zonei de vest.

Astfel in cursul zilei de azi veti fi anuntati exact cu privire la data (ziua) si ora imbarcarii pentru maraton Halle, cel mai probabil va fi ziua de vineri.

GERMANIA LUNI 21 IULIE

 

europa luni 21 iulie

Update Halle:

Organizatorul etapei de maraton Halle, Asociatia Timis a hotarat amanarea etapei datorita conditiilor meteo nefavorabile atat pentru ziua de luni cat si pentru ziua de marti 21-22 iulie 2014 urmand ca imbarcarea sa se efectueze la o data ulterioara desigilarii etapei de maraton Schwerin .

Concursul de maraton HALLE, organizat de zona de vest, mai precis de Timis si Arad se va organiza pe data de 21 iulie, o zi de luni, datorita faptului ca in week se organizeaza Nationalul Schwerin.

Imbarcarea pentru HALLE se va organiza in cursul zilei de vineri.

In cazul Asociatiilor din Bihor, Satu Mare, Salaj si Maramures imbarcarea se va organiza tot vineri, cel mai probabil dupa masa spre seara.

Transportul va fi organizat de Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor.

In zilele urmatoare veti fi anuntati exact despre ora de imbarcare.

Pe aceasta cale mai trag un semnal de alarma catre toti columbofilii din aceste judete sa imbarce la acest maraton pentru a nu risca sa avem un maraton cu numar putin de porumbei. Chiar daca costul per porumnbel este de 10 lei, fiecare putem sa introducem macar 2-3 porumbei.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

3 comentarii la „Maraton HALLE – Zona de Vest

  1. Foarte tare deci cei care voiau sa joace Hale si Berln ce erau in planul de zbor vor juca la o sapt distanta dupa ce inainte am tot amanat maratonul sa il jucam la o 3 sapt.?
    Cum o sa fie acum ? asa e mai bine nu?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.