Mobila Kelemen – accesorii columbofile

Sputnik

 

sputnic 002

Sputnik

Usile de intrare se executa din cherestea si bete rotunde, avand in partea superioara plasa verde plastifiata. Aceste usi pot restrictiona iesirea porumbeilor. Sputnicurile se executa din cherestea si bete rotunde, avand in partea ecterioara plasa de sarma. Lungimi: 600, 800 si 1.000 mm. 

Odihnitori pui

odihnitor pui cu plan inclinat

Se executa atat sub forma unui dulap din PAL brut, cat si sub forma unui V-intors. Dulapurile au boxele prevazute cu un plan inclinat din placaj de fag. Acest tip de dulap se poate exacuta si demontabil. Dimensiune Standard: 1000x300x1. 900mm (Lxlxh) pentru 20 de pui. La cerere se pot executa si alte dimensiuni. 

Rame cu usi glisante

usa culisanta

Rama cu usi glisante pentru compartimentare este executata din cherestea si bete rotunde, ramele se executa la dimensiunile solicitate declient. 

Dulapuri pentru pui si femele vaduve

ansamblu de dulapuri pui si femele vaduve

Dimensiuni Standard: 750x300x1.900mm (Lxlxh) Dulapul are 5 boxe pe inaltime si 3 randuri pe lungime, este alcatuit din 2 pereti laterali din PAL brut cu un soclu de 75 mm in partea inferioara. Boxele sunt prevazute cu gratar si sertar. La cerere se pot executa si alte dimensiuni.

Dulapuri pentru vaduvi

boxa vaduvi cu sertarul extras

Dimensiuni Standard: 632x450x1900 mm (Lxlxh). Dulapul are 4 boxe pe inaltime si este alcatuit din 2 pereti laterali din PAL brut cu un soclu de 20 cm in partea inferioara. Boxele sunt prevazute cu gratar si sertar. Frontul de boxa este confectionat din cherestea, bete rotunde avand usi rabatabile cu 4 balamale si o usita culisanta in sus. La cerere se pot executa si alte dimensiuni. 

Dulapuri pentru prasila si natural

ansamblu de dulapuri tip natural

Dimensiuni Standard: 632x450x1900 mm(Lxlxh), sau orice dimensiuni la cerere. Dulapul are 4 boxe pe inaltime si este alcatuit din 2 pereti laterali din PAL brut cu un soclu de 20 cm in partea inferioara. Boxele sunt prevazute cu gratar si sertar. Frontul de boxa este confectionat din cherestea, bete rotunde avand usi din PFL colorat cu gauri care culiseaza in stanga si dreapta. 

Dulapuri pentru femele vaduve

dulap femele vaduve cu boxe individuale

Dimensiuni Standard: 600x300x1.900mm (Lxlxh). Dulapul are 5 boxe pe inaltime si 3 randuri pe lungime, este alcatuit din 2 pereti laterali din PAL brut cu un soclu de 75 mm in partea inferioara. Boxele sunt prevazute cu gratar. In partea din fata dulapul are o usa mare cu usite individuale culisante la fiecare boxa. La cerere se pot executa si alte dimensiuni. 

Lazi transport porumbei

lazi tip inimioara

Executate din cherestea si PFL melaminat, lazile noastre ofera posibilitatea hranirii porumbeilor pe durata transportului. In partea superioara lada de transport este prevazuta cu o plasa verde plastifiata. Elementele din cherestea sunt protejate cu ulei de in. D i m e n s i u n e standard: 820x420x 220mm (Lxlxh) Alte dimensiuni: 620x420x220 (Lxlxh) Lada dubla cu 4 usi: 870x470x220 (Lxlxh). 

Fronturi dulap si gratare

front vaduvie

Dimensiuni Standard front vaduvie: 590x320x 18mm (Lxlxg). Dimensiuni Standard gratare: 596x446x18mm (Lxlxg). La cerere se pot executa si alte dimensiuni.

Hranitoare

hranitoare semiautomata

Executate din cherestea si placaj de fag, avand in partea superioara un grilaj de metal. Hranitoarele noastre au aplicate in interior o sipca care impiedica aruncarea boabelor in exterior. Lungimi: 800, 1.000 si 1.200mm Hranitoarea semiautomata executata din PAL ofera posibilitatea alimentarii porumbeilor o perioada mai lunga de timp. 

aerisitoare reglabileExecutate din cherestea sunt prevazute in interior cu plasa pentru a nu permite patrunderea soarecilor sau vrabiutelor. Din punct de vedere dimensional se executa la cerere. 

Mai multe detalii gasiti pe Mobila Kelemen

mobila kelemen

 

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

7 thoughts on “Mobila Kelemen – accesorii columbofile

  1. Nu se pot afisa si preturile pentru fiecare fiecare accesoriu in parte la dimensiunile stamdard ???

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.