MOMENT ISTORIC AZI PENTRU COLUMBOFILIA DIN ROMANIA

Azi asa cum poate stiţi sa desfăşurat la Palatul Elisabeta în Bucuresti, Ziua portilor deschise, împreună cu sărbătorirea zilei de naştere a Majestăţii sale Regele Mihai.

mihai

Cu această ocazie Federaţia Naţională a Crescătorilor de Porumbei din România a fost invitată să lanseze porumbei în curtea regală la acest eveniment odată cu apariţia Majestăţii Sale Regele Mihai de România în balconul palatului.
Lansarea a fost difuzată în direct de majoritatea posturilor împrenună cu comentarii despre Federaţia noastră.
Mai mult reporterii TV au anunţat o surpriză, pe care conducerea Federaţiei o prăgătea pentru Expoziţia Naţională.
FNCPR va primii în perioada imediat următoare Înalt Patronajul Casei Regale a României asupra activităţii columbofile.
Ce înseamnă asta? Respectul uneia dintre cele mai prestigioase instituţii din România – Casa Regală – pentru columbofili şi porumbei.
O prelungire a drumului început în 1937 în timpul domniei Majestăţii sale Carol I, de Federaţia Naţională a Crescătorilor de Porumbei, atunci când Maiorul Traian Niţescu a fondat Federaţia noastră.
Un pod peste ani şi timp, peste vremuri în care cu bune şi rele columbofilii au ţinut ridicat stindardul columbofiliei române astfel că azi suntem o forţă a Europei.
Aşadar azi prin intermediul porumbeilor miile de columbofili români au transmis un călduros La mulţi Ani, Regelui Mihai.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.