MyLoft – prima aplicatie columbofila de profil din Romania

Saint Angel S.R.L. a lansat in data de 25.03.2014,platforma www.myloft.ro,implicit produsul MyLoft; prima aplicatie columbofila de profil din Romania,disponibila in 6 limbi (majoritatea de circulatie internationala),care indeplineste toate functiile necesare in vederea realizarii unui  mangement perfect in crescatoria dvs.

MyLoft ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a crea o baza de date online a tuturor porumbeilor existenti int-o crescatorie,si permite listarea arborelui genealogic al unui porumbel (pedigree)in format profesional,fiind deosebit de usor de utilizat.

Accesati acum situl nostru www.myloft.ro pentru a va convinge si testati in mod gratuit produsul MyLoft!

Sergiu Anghel —advertising manager—

Mobile: +4(0) 740 30 19 48

E-mail : sergiu.anghel@myloft.ro

Web Adress: http://www.myloft.ro

screen_1

 

screen_2 screen_3 screen_4 screen_5 screen_6 screen_7 screen_8

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.