O modalitate simpla de a reduce praful in crescatorie

Cand vine vorba de a avea o crescatorie potrivita pentru porumbei, trebuie sa tinem cont de multe aspecte. De ventilatie, de praful din crescatorie, de capacitatea acesteia, de orientarea crescatoriei, si asa mai departe.

Acum vreau sa va prezint o modalitate simpla de a reduce praful. Ideea este simpla, daca ai gratare (si mai mult aceste nu sunt inaltate – in cazul meu au doar 9 cm), poti sa montezi pe gratare – 50 cm latime o plasa care sa impiedice ridicarea prafului (probabil ar merge destul de bine si un placaj de aceeasi latime). Mai multe detalii in video-ul de mai jos.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.