O noua licitatie Kipp und Sohne pe Columbofil.net

Așa cum s-a obișnuit și până acum, Columbofil.net nu-și dezminte „politica” de a aduce la dispoziția columbofililor români cei mai buni porumbei! După o primă licitație „Kipp und Sohne”foarte reușită, site-ul Columbofil.net vă face plăcuta surpriză de a mai organiza o alta, cu porumbei de o valoare inestimabilă!

Începând de luni, 21.10.2012, vă stau la dispoziție 6 porumbei ORIGINALI KIPP und SOHNE, mai exact 3 masculi și 3 femele, printre care se numără și o NEPOATĂ din celebrul „GOLDEN GLORY”, LOC 1 INTERNAȚIONAL AS MARATON 2011! Și nu numai, restul porumbeilor sunt de o calitate excepțională, nepoți sau produși direcți din zburători de top la MARATON!

Licitația se va termina DUMINICĂ, 28.10.2012, așadar într-un timp relativ scurt. Nu ratați OCAZIA UNICĂ de a achiziționa porumbei DIRECT de la marii campioni ai Germaniei, Kipp und Sohne, la prețuri… românești!

Puteti licita AICI

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.