O serie intreaga de pui de vanzare

In perioada urmatoare ruleaza o licitatie cu pui din lotul de reproductie, va fi organizata pe mai multe parti datorita unui decalaj intre puii reprodusi, in acest moment lotul de reproductie este la al patrulea rand (serie) de pui.

Dintre liniile de porumbei deja consacrate, Andrei Bondar detine urmatoarele: Gaby Vandenabeele, G&C Koopman, Horvath Karoly (porumbei Ad Schaerlaeckenns in mare parte), Louis von Loon, Janssen,  Steven van Breemen, Jan Hooymans (pe celebrul Harry), Gunter Prangue (pe celebrul Eurostar), Dirk van Dick (pe celebrul Kannibaal), Cosmin Olteanu (pe campionul national in 2004 la demifond  si in 2005 la palmares doi ani demifond – 375-2002), Gebr. Herbots, nepot din Yvan, Fulgoni, Heremans, Ususan Calin (Fortissima), Mrius T unduc pe reproducatorul lui Generalu’, care in anul 2020 a m obtinut la FCI arad locul 3 in finala,  si multe altele pe care cu siguranta le veti putea observa din pedigreele porumbeilor.

Lotul de matca in mare este construit in mare parte pe trei familii de porumbei: in primul rand sunt mai multi nepoti si stranepoti din celebrul 375-2002 al lui Cosmin Olteanu in combinatie cu porumbei Steven vand Breemen (pe porumbelul lui Messi 7 x loc 1); in al doilea rand sunt porumbeii Horvath Karoly, 5 pui din masculul 033857-09, campion national la viteza palmares in 2012, loc 4 national viteza 2012, loc 3 national general in 2011; si in al treilea rand vorbim de porumbeii Gaby Vandenabeele, atat din porumbei direct Gaby Vandenabeele cat si in porumbeii lui Jan Hooyman si Herbots, respectiv Harry si Yvan au in spate porumbeii Vandenabeele, mai precis pe linia lui Bliksem.

Rezultatele la nivel national au fost cele mai bune in anul 2017, cand a reusit locul 2 National la AS Crescator (1 provicnia de Vest) si locul 8 General Crescator (1 Provincia Vest). In anul 2016 a reusit locul 22 national viteza tinerel (locul 3 provincia de vest) si multe alte rezultate la nivel de provincie si judetean.

Anii 2019-2020 au fost ani de tranzitie, fiind nevoit sa se mute de la locatia Deme Macarale (Oradea) la o alta locatie, ocazie cu care a format tandemul Bondar+Tunduc. Anul 2021 fiind primul an in care vor concura cu o echipa de yearlingi (38) si o echipa de pui (24) din prima serie la concursuri cu maturii.

Puii sunt oferiti de catre mine, deja ruleaza o prima licitatie cu 12 pui pe voiajor.net

Pentru accesarea licitatiei puteti da click AICI

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.