OCAZIE UNICĂ! Vancea Flavius pune în vânzare 2 pui deosebiți!

Cel mai bun crescător al județului Bihor sezonul trecut, de altfel și câștigător al unui număr impresionant de cupe, dl Vancea Flavius se prezintă și ca VICECAMPION NAȚIONAL VITEZĂ PALMARES 3 ANI FCPR 2012, cu porumbelul 040079-09, numit„Oncescu”.

Și asta nu este tot! În iarna ce tocmai a trecut,  în crescătoria dlui Flavius a poposit un alt porumbel de top pentru distanțe scurte, de această dată fiind vorba despre CAMPIONUL NAȚIONAL la VITEZĂ PALMARES 2 ANI FCPR 2012, porumbelul cu seria033857-09, achiziționat de la tandemul Balla & Tripo, Marghita – Bihor.

Astfel, mama primului porumbel prezentat (040079-09, „Oncescu”), formează împreună cu 033857-09 (CAMPIONUL NAȚIONAL la VITEZĂ PALMARES 2 ANI FCPR 2012) unul din cele mai valoroase cupluri de reproducție din țară! Și ca totul să fie perfect, dl Vancea Flavius oferă spre vânzare pasionaților de distanțe scurte (și nu numai) 2 pui superbi, DIRECT DIN ACEST CUPLU!

Mai jos găsiți 3 clipuri de prezentare în rezoluție HD, unul cu părinții puilor oferiți spre vânzare și două cu cei doi pui. De asemenea, veți găsi și alte detalii legate de vânzarea acestora. Vizionare plăcută!

De-toate-035 De-toate-038

 

PREȚ/BUCATĂ: 300 EURO

TELEFON (Vancea Flavius): 0744/619.359

Sursa: columbofil.net

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

5 thoughts on “OCAZIE UNICĂ! Vancea Flavius pune în vânzare 2 pui deosebiți!

  1. voiajori originali direct de la Ad. de acasa se vand cu 250 euro si tu ceri 300 euro,fara suparare nu crezi ca exagerezi putin mai mult?

  2. dar de ce costa asa de mult?rezultate au parintii lor,asta nu inseamna k si ei o sa fie asa .pt mine este un pret esit dun comun.nici macar eros carboni nu cere 300 euro pe un pui.mult bafta si nu o lua in nume de rau.

  3. cam mult 300 de euro ..e un pret care defapt e doar asa ca sa-i creasca cota crescatorului…dar dupa principiu nu e prost cine cere prost e cine da…BAFTA LA VANZARE

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.