OROS BOGDAN – UN EXPERT VETERINAR SI COLUMBOFIL DE SUCCES

Voi continua seria prezentarilor mele, cu un bun prieten, foarte bun columbofil si excelent medic veterinar columbofil.

11896055_1471921189799972_2616122493117817394_o

Sursa poza FACEBOOK

Oros Bogdan este un nume care nu mai are nevoie de prezentare in lumea columbofila datorita rezultatelor obtinute, culminand cu Locul 1 National Maraton Crescator!!!

Putini insa stiu ca Bogdan este medic veterinar, a absolvit avand lucrarea de diploma despre porumbei si este un colaborator al Columbovet – distribuitorul Rohnfried in Romania.

Acest lucru a facut posibil schimbul de informatii intre el si Alfred Berger, sau medicii de Rohnfried, sau de exemplu intre el si Dr. Vand der Sluis, medicul Federatiei Olandeze – NPO.

Asadar cunostintele obtinute la scoala si pe porumbeii proprii sunt dublate de informatiile de ultima generatie primite de la renumiti medici si columbofili europeni.

Daca aveti probleme cu porumbeii sau pur si simplu doriti sa tratati porumbeii cand si cum trebuie, Bogdan Oros poate fi un ajutor extrem de potrivit.

Multi dintre cei care ii urmeaza sfaturile reusesc sa i-si creasca nivelul performantelor. Un exemplu in acest sens este Pali Sebastian. Acesta este vecin si prieten al lui Bogdan, ii urmeaza sfaturile ad-literam. Puteti vedea pe pagina FCPR, la clasamente Bihor, cum concureaza Sebi!!!

Cei care doresc il pot contacta pe Bogdan la tel. 0742999346

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

3 thoughts on “OROS BOGDAN – UN EXPERT VETERINAR SI COLUMBOFIL DE SUCCES

  1. Ei, deci a fost totusi binevenit postul meu anterior.Bravo Bogdane.
    P.s. Vezi Marius…cred ca mai bine vi tu in lumea mea…e mai eleganta ca a ta.Sic

  2. Buna ziua am si eu o problema cu porumbei maturi, reapira greu stau de zici ca se inneaca beau foarte multa apa, desi i.am tratat pentru caile respiratori. Un sfat cu ce sa ii tratez. Va rog!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.