PASIUNE    DUSA   LA    EXTREM

PASIUNE DUSA LA EXTREM                        

Constantin Matei,membru columbofil al Clubului Dobroiesti,la ora actuala este considerat ca fiind columbofilul complet.Spunem acest lucru,intrucat weekend-ul trecut a asteptat porumbeii de la sase concursuri diferite( Gdansk,Harcov,Poltava,Yalanets,Tartu si Caplani).

Ce mai putem spune despre acest om si pasiunea lui “nebuneasca” pentru porumbei? Catalogati-l dvs. cum vreti,dar pentru multi columbofili este un exemplu de urmat.

Ii dorim spor la zbor si cat mai multe rezultate de top,in special la categoria Maraton si Fond ,aceste categorii fiind preferatele domniei sala.

Succes maestre !

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

One thought on “PASIUNE    DUSA   LA    EXTREM

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.