Paul Popovici o prezenta constanta in cadrul columbodroamelor

Ma numesc Popovici Paul am 32 de ani sunt din Judetul Bihor momentan locuiesc in Austria. Porumbeii mi-au placut de mic copil, am avut porumbei de când eram mic, mai mult am inceput sa cunosc despre rase si linii in 2008 când am venit in Austria.

L-am cunoscut aici pe Walter Zerner de la care am luat primi porumbei si de la care am invatat multe lucruri despre porumbei.

Aici in Austria unde stau e zona de munte si este foarte grea sa concurezi cu porumbeii.

Intre timp l-am cunoscut pe Ioan Toader si el iubitor de porumbei la care imi tin si porumbeii. Lui Toader Ioan ii placeau mai mult voiajori colorati, am inceput sa ii explic despre voiajorii de concursuri si incet i-am eliminat pe cei colorati.

Neputând concura aici din cauza zonei m-am gândit sa trimit la columbodrom si in 2014 am trimis prima data la Columbodrom Corabia si in Croatia si spre surprinderea mea am inceput bine loc 4 in Finala si loc 8 As la Corabia si loc 25 in Finala Croatia.

De atunci am inceput sa joc la columbodroame:

Loc 135 Finala Corabia 2015.

In 2016 loc 2 Semifinală Corabia 525 km 866 porumbei

Loc 5 Semifinală columbodrom Cajvana.

Loc 5 As Derby Arona Tenerife si loc 1 As pe România 2017.

Loc 12 semifinala corabia 515 km si 43 Finala.

Loc 73, 110, 139 sositi 3/4 La Black See Finala.

Loc 39 In Croatia Finala 508 km.

Loc 14, 30, 35, 87 Finala Arad sositi 4/4.

In decursul anilor am mai dat porumbei si la Crisan Mircea din Arad la care avut loc 2 As Speed tineret judetul Arad, loc 5 viteza tineret si 14 la general tineret.

Sper ca pe viitor sa urc tot mai sus.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate lucrurile si pentru familia care o am si ma sprijina.

 

 

 

 

 

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.