Petitie online: Stopati furtul de porumbei!

„Buna ziua! Consider ca este necesar ca presedintii FCPR, UCP, FRSC (ordinea este aleatorie) sa faca front comun si sa comunice cu autoritatile privind furtul de porumbei si cautarea de solutii pentru combaterea acestor actiuni. Deasemenea, presedintii de cluburi pot face presiuni pentru a stopa acest flagel.

Reamintesc columbofililor romani ca pe data de 23-02-2013 s-au furat porumbeii domnului Preda Gheorghe (aveti aici articolul:http://www.porumbei.ro/furt/) si pe data de 28-02-2013 s-au furat porumbeii fratilor Flasin (gasiti aici articolul: http://fond-maraton.com/index.php/din-romania/767-furt-de-porumbei-fratii-vlasin-au-ramas-fara-20-de-reproucatori), de la ambii crescatori s-au furat porumbeii de la matca.”

PENTRU A SEMNA PETIȚIA ONLINE, CLICK AICI!

Inițiativă din partea dlui Bulgaru Adrian

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.