Piatadeporumbei.ro implineste 7 ani de la infiintare

www.Licitatii.Piatadeporumbei.ro

Dragii nostri cititori,

Anul acesta, in luna Decembrie, Piatadeporumbei.ro implineste 7 ani de la infiintare.

Suntem foarte mandrii de acest proiect, am depus si depunem toate eforturile pentru a importa si vinde porumbei de calitate.

Am inceput in 2012, timid, cu un site dedicat vanzarii porumbeilor de calitate, la preturi fixe, si asta ne-a si consacrat in Romania. Am vrut doar vanzare la pret fix, pentru a nu lasa loc de interpretari in ceea ce priveste marirea artificiala a preturilor, cum se proceda la acele momente pe unele situri de profil din Romania. Am vrut sa stam de-o parte, si asta am facut.

Am muncit mult si putem spune cu mandrie, ca suntem, probail, cel mai mare site dedicat vanzarii de porumbei din Romania, tranzactionand peste 1000 de porumbei, in fiecare an, in ultimii 3 ani de zile.

Acum suntem o echipa marita, formata atat din columbofili, dar si din non-columbofili, si totalizam o echipa de 5 oameni, noi credem, de cea mai buna calitate.

In urma cu 3 ani, am infiinta si primul centru privat de reproductie din Romania, Pigeoncenter.ro, pentru a putea oferi columbofililor romani porumbei de cea mai buna calitate, la preturi normale pentru Romania. Am crescut mult, an de an, si ne bucura cel mai mult cand spunem ca aproape 50% din clientii nostri, se intorc an de an si cumpara pui de la noi. Asta spune ca suntem pe drumul cel bun si oamenii recunosc asta.

Acum, la varsta de 7 ani, am considerat ca este momentul sa intram si noi in partea de Licitatii, dar o facem in modul nostru, serios si transparent.

Astfel, am creat extensia Licitatii.Piatadeporumbei.ro, o platforma dedicata pentru licitatii, exclusiv a porumbeilor de calitate, porumbei Premium.

Ca toata povestea sa fie facuta asa cum stim noi sa facem lucrurile, ardeleneste, am purtat discutii cu crescatorii selectati, am agreat detaliile si am definitivat lista. In luna Octombrie, a urmat o saptamana in care am vizitat toate crescatoriile selectate, a luat vide-interviuri tuturor si am selectat porumbeii pentru licitatii in mod personal, ca si cand am fi cumparat pentru noi. In majoritatea locurilor am refuzat unii porumbei, pentru ca pur si simplu nu se incadrau in nivelul nostru de calitate, desi erau pui sau nepoti din porumbei cu rezultate deosebite. Dar nu noi, pur si simplu, nu putem vinde porumbei care nu se ridica la standardele noastre. Putini si buni, nu multi si de calitate indoielnica.

Pentru prima data, am decis ca este momentul sa acordam atentie si porumbeilor din Romania, selectand astfel o serie de crescatorii cu rezultate deosebite, cu potential si bagaj genetic de cea mai inalta calitate. Si in aceste crescatorii am selectat porumbeii pentru licitatie, personal.

Pentru prima data in Romania, Cure Jean-Francois va oferi pui la o licitatie on-line, in exclusivitate. Pui cu origini deosebite, si din parinti cu rezultate mari in campionatul romanesc, sau din reproducatori de clasa. Cure Jean Francois este singurul columbofil din Romania care a castigat Medalia de Aur la o Olimpiada columbofila, la Bruxelles, in Ianuarie 2017.

Calendarul nostru de licitatii va incepe la mijlocul lunii Noiembrie, si se va finaliza in luna Februarie 2020.

Important: datorita exclusivitatii unor porumbei oferiti in cadrul licitatiilor noastre, unii crescatori au cerut in mod express setarea unui pret minim de vanzare. Asta poate insemna ca, daca unul sau mai multi porumbei care au setat un pret minim, nu se vor vinde daca ultima suma licitata este sub acest pret. Pretul minim setat, noi il numim Pret Rezervat.

Va invitam sa parcurgeti paginile acestui prim catalog de licitatii din Romania si sa intelegeti de ce am selectat aceste crescatorii de unde provin porumbeii licitati.

Seria de vide-interviuri va fi de asemenea disponibila in mediul on-line incepand cu luna Noiembrie.

Stati aproape de noi, de pagina noastra de Facebook, pentru a vedea noutatile si vestile bune.

Intrati acum si creati-va cont pe www.licitatii.piatadeporumbei.ro pentru a va abona la noutati, la vide-interviuri si la startul licitatiilor. Lasa-ne adresa ta exacta, si noi iti vom trimite gratuit, catalogul tiparit, color, al licitatiilor noastre PREMIUM, sezonul 2019-2020. Nu rata ocazia de a avea in colectia ta, un catalog al crescatorilor care produc an de an rezultate deosebite si o genetica de inalta calitate

“Nu suntem mari precum Pipa sau GPS, dar pentru a compensa pentru asta ne straduim mai mult”

Cu mult drag,

Echipa Piatadeporumbei.ro

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.