Plan de zbor maturi 2018 AJC Bihor

In data de 18.02.2018 a avut loc adunarea generala a Asociatiei Judetene Columbofile Bihor. S-a ales noua conducere pentru urmatorii 4 ani si s-a stabilit si mult asteptatul plan de zbor.

In cadul acestui plan de zbor sunt incluse incepand din 23 iunie si etapele in care vor intra si puii. In tabelul de mai jos sunt evidentiate etapele si in speciale acele etape care sunt incluse in plus, care se platesc separat  fata de planul de zbor initial pentru care s-a stabilit o taxa de zbor. Pentru crescatorii care nu vor sa zboare puii incepand cu 23 iunie acestia vor putea intra pe parcurs sau vor zbura puii din luna august, incepand cu luna august vor mai fi 6-7 etape cu puii organizate pana in data de 22-23 septebrie 2018. Astfel cine doreste sa zboare puii are la dispozitie 7 etape pana in 4 august si din 11 august alte 6-7 etape.

Etapele de viteza – demifond (Nitra si cele 3 Paprika) se vor imbarca fie cu doua zile inainte de imbarcare fie cu o zi, asa cum puteti vedea la observatii.

Pentru a elimina discutiile legat de zilele de zbor s-au stabilit date fixe de imbarcare pentru etapele pe care le organizam noi ca si asociatie atat singuri cat si cu gruparea din care facem parte, atat la fond cat si la maraton.Mai jos aveti si poza din procesul verbal in care este prezentat planul de zbor:

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.