PLO SOFT Organizer

Programul PLO SOFT Organizer oferă un mod rapid şi uşor de a gestiona toate datele despre crescatorie si porumbei. 

Pedigree – poti inregistra un numar infinit de generaţii. Pedigreele pot fi tipărite în mai multe modele de la 3,4 la 5 generaţii. Pedigreele încorporează imagini JPEG de porumbei .

Imperechere porumbei – la începutul sezonului de împerechere, introduceti seriile porumbeiilor pe care vreti sa ii imperecheati şi înregistrează toate detaliile : când depun ouale , când au eclozat, seria inelului puilor.

Info porumbel – Menţine înregistrările individuale pentru fiecare porumbel – tot ce trebuie sa stiti despre fiecare porumbel, poze cu porumbeii pot fi adăugate in program şi imprimate pe pedigree.

Lista descendenţi – indentifica toti fii si fiicele unui anumit mascul, femela sau pereche, precum si nepoti si stranepoti.

Downloadeaza Pigeon Loft Organizator Trial!

Contact :
www.plosoft.com
usdpower@yahoo.com
0729076898 / 0742970455

Porumbei.ro

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.