Porumbei.us – Facebook-ul columbofililor

Un nou site columbofil si-a facut aparitia in online. Porumbei.US se diferentiaza de restul site-urilor columbofile prin prisma faptului ca este primul site columbofil de socializare (un facebook columbofil).

Cel mai important este faptul ca acum fiecare columbofil roman poate socializa prin aceasta retea cu restul columbofilor din tara, isi poate crea o pagina personala cu porumbeii detinuti de acesta si toate acestea doar intr-un singur loc, pe Porumbei.US.

Site-ul mai ofera si un forum de discutii, chat pentru a discuta mai usor cu prietenii dumneavoastra si posibilitatea de a trimite fisiere direct prin chat, fara a deranja ceilalti columbofili din retea. Nu putem decat sa spun ca este un proiect indraznet si care cu siguranta va avea un mare succes printre columbofilii romani.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.