Porumbei Voiajori – Andrei Bondar – Acomodarea porumbeilor cu noile boxe de vaduvie

Mai jos puteti vedea cateva imagini cu porumbei de la noua locatie din Oradea, momentan sunt 56 de porumbei, urmeaza sa reduc efectivul, si e destul de greu, mai ales cand esti la inceput ( 2-3 ani  de columbofilie in adevaratul sens al cuvintului). Te uti la ei si dupa ce au naparlit arata toti bine, sunt plini de pudra, un penaj matasos. Cand totusi ti-ai gasit unul pe care sa-l elmini te uiti la origine, la ce au mai zburat fratii, parintii si asa mai departe si e greu, il lasi jos si cauti un altul, si asa mai departe.

Cand am construit crescatoria am zis ca 4 metri sunt deajuns, cand am achizitionat boxele  de vaduvie ma gandeam de ce nu am marit compartimentul masculilor vaduvi macar cu jumatate de metru. Dar asta este merg inainte si incerc sa gasesc solutiile cele mai bune.

Boxele le-am achizitionat de la Dl. Kelemen Csaba, un adevarat columbofil si un om priceput in realizarea de accesorii pentru porumbei, va recomand sa intrati si sa va convingeti singuri www.mobilakelemen.ro/noutati.

pictures 076 pictures 077 pictures 080 pictures 082 pictures 083 pictures 084

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.