Porumbei Voiajori – Cristian Alexa – Arta cresterii porumbeilor voiajori: Volumul I

Un interviu realizat de Corneliu Vesa cu autorul cartii Arta cresterii porumbeilor voiajori Volumul I, Cristian Alexa.

Ultima aparitie in materie de cunostinte columbofile este enciclopedia ” “Arta cresterii porumbeilor voiajori”: Volumul I. In primul volum, autorul cartii relateaza cu lux de amanunte informatii foarte utile despre arta cresterii porumbeilor voiajori. Putem spune ca este unul dintre putinele materiale columbofile care inglobeaza intr-un singur volum multe “secrete” si “detalii” din columbofilia romana si cea internationala.

Autorul cartii este domnul Cristian Alexandru Alexa: “Ultimii 10 ani, am avut sansa sa-i petrec in Franta, iar cu aceasta ocazie am avut prilejul sa vizitez diverse crescatorii celebre.
In urma vizitelor efectuate in diverse crescatorii din FRANTA, BELGIA, OLANDA, GERMANIA si ROMANIA, din relatarile personale ale crescatorilor de renume mondial, precum si studierea diverselor materiale de specialitate in domeniul columbofil , m-am hotarat sa scriu aceste carti. In plus de acest lucru, dragostea fata de animale si in special fata de porumbei m-au determinat sa absolv UNIVERSITATEA DE ZOOTEHNIE si datorita faptului ca GENETICA m-a pasionat in mod deosebit, am facut si MASTERUL in acest domeniu.”

Putem spune ca este o enciclopedie columbofila complexa care ar trebuii sa ocupe un loc de cinste in biblioteca dvs., recomandata fiind de catre unii dintre cei mai buni columbofili din Romania precum: Butucanu Stefan, Tandemul Stan Mircea & Ilie Marian, Vasiliu Mihai, Habaci Calin.

carte-porumbei-002 carte-porumbei-2 carte-porumbei-3 carte-porumbei-4

PRET: 100 RON / buc.
TELEFON COMENZI: 0742.299-136

Sursa poze porumbel.net

Sursa interviu: pigeonsplante.ro

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

2 thoughts on “Porumbei Voiajori – Cristian Alexa – Arta cresterii porumbeilor voiajori: Volumul I

  1. Interesanta cartea. Am citit-o toata, pentru un incepator sunt sfaturi utile, eu citisem cele 4 volume ale cartii: 101 metodos, multe idei din aceste volume se regasesc in cartea domnului Alexa, am ramas placut surprins de continutul cartii, tin sa spun drept ca pana la jumatatea cartii m-a captivat, cealalta jumatate parca era un deja-vu. Felicitari scriitorului, recomand tuturor.

    1. Si eu am citit-o, informatiile prezentate sunt bune, desi ma asteptam la mai multe informatii concrete, practice; despre hranire, sa prezinte macar un program de pregatire mai in detaliu. Recomand si eu cartea fiecarui columbofil din romania pasionat de porumbeii voiajori.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.