Porumbei voiajori: Dragos Murariu – Vanzare crescatorie

Din motive personale (sanatate – necesitatea unui aparat pentru inima) renunt la acest microb incurabil pe care il detin de citiva zeci de ani. Multumesc anticipat Murariu Dragos .

De vinzare crescatorie pentru porumbei voiajori (mic tur de gradina  se paote vedea mai jos, de vinzare crescatoria pentru porumbei ; relatii mai multe la ID de messenger dragos1a) , cu tot ce se afla in aceasta ( porumbei + instalatie) + site http://dracii-negri.voiajorul.ro/ .

Crescatorie de 10 m lungime  / 2,5 m latime  / 2 m inaltime [ la interior ]  + 70 porumbei [ zburatori – adulti + pui ]  + ceas Bricon cu 4 trape + site web .

Relatii la 0745513988;

id messenger:  dragos1a;

dragos1a@yahoo.com.

Crescatoria se poate transporta ca atare pe platforma sau trailer , tir , sau desfacuta .

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

One thought on “Porumbei voiajori: Dragos Murariu – Vanzare crescatorie

  1. in afara de crescatorie nu ai nimic bun,m-am uitat pe clasamente si esti zero barat noroc ca a luat ficata 2 cupe la copii si alea ca a concurat singura.A concurat singura si a iesit pe locul 2.Nu mai zic ca am aflat de la colegii tai din iasi ca ai si un caracter infect si pervers.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.