Porumbei voiajori – Interviu columbofil – Habaci Calin – Vladimirescu, Arad

In data de 11 octombrie 2014 i-am facut o vizita lui Calin Habaci, o vizita pe care i-am promis-o chiar inainte de inceperea concursurilor cu porumbeii voiajori. In cadrul acestui interviu am discutat despre zborurile cu puii, in special Derby Jihlava 2014; despre vechea crescatorie si noua crescatorie; dspre porumbeii reprezentativi ai crescatoriei in anul 2014; despre perioada naparlirii, despre campionatul provicial FCPR, in special zona de vest.

Vizionare placuta !!!

 

derby jihlava centru lipova habaci

La derby Jihlava, un concurs pentru pui organizat de Timis, Habaci Calin reuseste sa claseze 14 pe clasamentul mare , jumatate din ei in primii 100.

derby jihlava habaci calin

Pentru Habaci Calin urmeaza o perioada mai grea din cauza ca trebuie sa isi demoleze vechea crescatorie, de fapt acum cand scriu acest articol deja a reusit sa isi demoleze vechea crescatorie si urmeaza ca in 3-4 saptamani sa o ridice pe cea noua. Va urna o perioada de lupta in care sa isi obisnuiasca porumbeii in noua crescatorie.

picture 024 picture 025 picture 028 picture 029 picture 033 picture 034 picture 035 picture 036

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

5 thoughts on “Porumbei voiajori – Interviu columbofil – Habaci Calin – Vladimirescu, Arad

  1. Felicitari Calin, la anul sa ai rezultate mai de top pentru ca meriti. Am si eu de la tine 834-2012 ce cred ca ajungea undeva sus…daca avea conditii de ingrijire mai bune de la fratemeu, a fot la ultimul maraton in 2013 in primi 70 pe zona dar fratele meu la anuntat si tarziu ,la pui acest mascul mia fost de 3 ori primul pe crescatorie,anul acesta l-am bagat la matca cum miai zis, mai am si pe 134-2012 f care la mine a fost tot intre primi pe crescatorie la toate etapele zburate. Daca ma ingrijeam eu de ei sunt sigur ca din porumbeii de la tine si cei de la Bogdi vedem rezultate foarte repede. Si vreau sa mai zic ceva o sa vreau iarasi un pui din Pariul pentru matca , dar cand o sa am cum sa ma ocup eu mai bine de ei . Succes in continuare la tot ce faci.

  2. Felicitari Calin! An de an te pastrezi in top si stim cu totii ca nu este f usor acest lucru. Bafta in continuare !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.