Porumbei voiajori – Leo Heremans

Mai jos puteti vedea un material video cu Leo Heremans, in care isi prezinta crescatoria si si cativa porumbei, printre care si Bolt.

Deja obișnuiți cu sumele exorbitante pe care magnații sportului columbofil le „aruncă” în schimbul neprețuitelor înaripate, nu cred că ne imaginam ca sume mai mari decât cele cunoscute (200.000 – 250.000 de EURO) vor fi plătite pentru un porumbel…

Totuși, cel mai mare site columbofil din lume, Pipa.be, demontează această ipoteză mult după ce majoritatea columbofililor din întreaga lume și-au încheiat campaniile de achiziții. Leo Heremans, multiplu campion național al Belgiei, pune capăt într-un mod glorios vieții columbofile, organizând împreună cu cei de la Pipa.be cu siguranță cea mai de succes licitație din istoria columbofilă internațională!

Astfel, cel mai scump porumbel, „Bolt”, s-a vândut în China, bineînțeles, în schimbul sumei de 310.000 EURO!!! Nici porumbelul „Nieuwe Olympiade” nu s-a lăsat mai prejos, fiind licitat pentru suma finală de 210.000 EURO! Mulți alți porumbei au depășit cu ușurință bariera de 100.000 EURO, iar sumele cuprinse între 30.000 și 50.000 EURO le putem considera modeste. :)

Sursa video: pipa.be

Sursa text: columbofil.net

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.