Porumbei Voiajori – Pariul Anului 2014 in cadrul Asociatiei Columbofile Voiajorul Bihor

CRESCATORUL CARE ARE CEI MAI MULTI PORUMBEI CASTIGATORI VA FI NUMIT – MAESTRUL BIHORULUI IN 2014 SI VA FI PREMIAT (in caz de egalitate castiga porumbelul cu cei mai multi kilometri la normele desemnate de crescator) Acest concurs va arata cat de priceput este sau nu un columbofil, mai ales prin prisma discutiilor din ultimul timp despre cine ce valoare are. Columbofilul isi desemneaza cate un porumbel pe care il considera ca va fi la finalul anului 2014 in TOP 3 la o categorie. De exemplu – columbofilul Ion Ion, desemneaza porumbelul 123456-11 ca va fi in Top 3 Judetean la Fond, Popescu desemneaza porumbelul 557897-12 ca va fi in Top 3 la viteza ………

  1. Pentru fiecare desemnare se plateste 100 euro inainte de sezonul de concursuri
  2. Din totalul de porumbei desemnati se strange o suma de bani (sa zicem 35 porumbei – 3500 euro). Iar din acesti porumbei doar 5 ajung in Top 3 la categoriile la care au fost desemnati. Banii stransi se impart la cei cinci porumbei, adica 700 euro/porumbel, sau daca doar 1 iese in TOP 3 la categoria la CARE A FOST DESEMNAT  va lua toti banii adica 3500 euro.
  3. Un porumbel poate fi nominalizat la mai multe categorii.
  4. Orice crescator poate participa cu un numar nelimitat de porumbei.
  5. Banii se premiaza la banchetul Asociatiei si pana atunci sunt pastrati in contul bancar al Asociatiei.
  6. Prin acest pariu vom vedea cine isi cunoaste cu adevarat porumbeii si cine se pricepe cel mai bine!!!

Marius Tunduc Presedinte AC Bihor

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

One thought on “Porumbei Voiajori – Pariul Anului 2014 in cadrul Asociatiei Columbofile Voiajorul Bihor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.