Porumbei voiajori: Trei produse noi comercializate de Rohnfried

Rohnfried va prezinta 3 produse noi. Produsele sunt create de biochimistul Alfred Berger, si impletesc cercetarea umana cu cea animala, pentru a oferi porumbeilor ce este mai bun.

Privind compozitia acestor produse observam ca sunt bazate pe plante, iar producerea lor se face dupa inalte standard calitative.

Produsele vor fi disponibile la Expozitia Nationala Tg Mures la preturi promotionale la standul Rohnfried Romania.

Avimycin-Pulbere

Supliment sub forma de pulbere pe baza de hrean si caltunas pentru intretinerea cailor respiratorii.
Actioneaza din interior spre exterior pentru protectia organismului impotriva infectiilor respiratorii.

Administrare: pe boabe.
Pentru 20 de porumbei 10 grame / zi. Impartiti cantitatea zilnica la doua mese.

Concursuri: dupa etapele pe distanta lunga 2-3 zile la inceputul saptamanii.
Pui: pentru stimularea imunitatii naturale in perioadele de efort.
Naparlire: 2-3 ori / saptamana

Reproductie: nu se va administra reproducatorilor cand acestia cresc pui mici.

Se va administra in amestecul de graunte dupa ce acesta a fost umezit cu Oregano Schaffett sau Hekopherol. Se recomanda combinarea cu K+K Eiweiss 3000 dupa concurs sau cu RO200 Ready inainte de concurs, dar si impreuna cu Jungtierpulver la pui. Nu s-au constatat incompatibilitati cu alte produse.

avisana

Avisana – Picaturi pentru nari si ochi

Dezinfecteaza narile si ochii. Poate fi folosit si in cazul ranilor. Formeaza o microflora benefica cu ajutorul bacteriilor probiotice din componenta. Este ph-neutru si foarte economic in intrebuintare. Nu contine coloranti si arome.

Avisana formeaza un mediu probiotic deosebit de benefic in zonele aplicate, astfel incat orice alta dezinfectie nu mai este necesara.

Instructiuni de folosire:
Concurs: Inaintea concursurilor o picatura in fiecare nara si ochi la imbarcare.
La sosirea din concurs: in ziua sosirii.

Dupa etapele de antrenament desfasurate pe vreme racoroasa sau cu ploaie. Pe toata durata anului in cazul iritatiilor mucoasei nazale sau conjunctivale de 2 ori pe zi 1 picatura in fiecare nara sau ochi.

Se va agita inainte de folosire! Produsul are valabilitate indelungata.

rotosal

Rotosal

Supliment pe baza de fosfor organic si oligozaharide pentru restabilirea deficitului de fosfor si energie inainte / dupa concursuri de distanta lunga si in cazuri generale de solicitate: tratamente, naparlire sau crestere. Rotosal este o importanta sursa de fosfor organic, esential in acumularea de energie pentru concursuri cu durata de zbor prelungita.

Fosforul (P) are o functie vitala in transportul de energie catre celule si este parte componenta a nucleului si membranei celulare.

De asemenea are un rol important in formarea scheletului osos si al penajului, precum si in toate procesele de dezvoltare. Asigura un nivel constant al Ph-ului in sange si stabileste echilibrul acido-bazic din organism.

Recomandari de folosire:

In apa de baut sau pe boabe.
Inainte sau dupa perioade de solicitate: 5 ml pentru 20 porumbei.
La solicitari intense: 10 ml pentru 20 porumbei.
Naparlire / crestere: 2-3 ori pe saptamana 5 ml pentru 20 porumbei.
Apa de baut se va reimprospata zilnic.

banner-ronfried

 

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.