Porumbel suspect de difterovarioala

Ma numesc Raluca Leustean si as vrea sa va pun o intrebare, intrucat nu gasesc raspuns la ea pe forumuri.

Am gasit un pui de porumbel (are doar penele mari de la aripi, in rest nu are pene inca). Este vioi, mananca, bea apa (cu seringa), avea gusa oarecum plina. I-am gasit in jurul cloacei cativa noduli mici si galbeni si doi noduli asemanatori la ochi. Atat, pe picioare si in cioc era curat. Cum nu am mai vazut pui de porumbei pana acum, nu stiu daca acesti noduli sunt normali sau daca sunt noduli datorati difterovariolei.

Astept comentariile voastre…

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

One thought on “Porumbel suspect de difterovarioala

  1. E foarte posibil sa nu fie vorba de diftero varioala. De ce? Pentru ca in perioada aceasta puii fac niste noduli ( sau un fel de bube) in jurul capului si nu numai. Eu cred ca nu e nimic de care sa iti faci griji si oricum cand va mai creste acesti noduli vor cadea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.