Poze noi

Azi am reusit  sa fac cateva poze porumbeilor, nu le-am mai facut poze de ceva vreme, asa ca era si cazul sa le fac cateva. Din Ianuarie anul acesta am achizitionat cateva perechi de Rolleri (4 perechi), iar acum sunt 16 porumbei.

Ceilalti, Carunculatul de Oradea, au mers si ei destul de bine anul acesta, am reusit sa obtin cateva exemplare mai deosebite ( daca sunt subiectiv asta e 🙂 ), acasa mi-am lasat decat cei care mi-au placut mie, restul fie i-am vandut fie i-am dus la celalalt adapost.

P1010208

P1010155

P1010163

Restul de poze le puteti gasi aici pe blog o parte si restul pe albumul de pe Sunphoto, mai jos sunt link-urile catre paginile respective:

http://columbofil.sunphoto.ro

http://columbofil.wordpress.com/poze/

Pui Carunculat de Oradea Octombrie 2009

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

5 thoughts on “Poze noi

  1. Superbi carunculati. Ce fel de rolleri sunt cei din poza?

    Imi place si blogul si vad la blogroll si prieteni (inclusiv blogul meu – multumesc).

    Vasi

  2. Din pacate la mine stau doar in voliera si nu apuca sa zboare afara dar incerc sa gasesc o modalitate sa ii mut in alta parte si astfel sa ii vad cum zboar, chiar si in voliera i-am vazut pe cativa cum s-au dat peste cap.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.