Prezentare Autor: Dina Mergeani

Am decis sa readuc pe prima pagina mai multe articole publicate in anul 2009, articole despre genetica, mai precis genetica aplicata porumbeilor, acestea articole sunt scrise de Dina Mergeani articolele ce vor fi prezentate au acceptul autorului, sunt  scrise de catre Dina Mergeani,  mai jos este prezentat autorul:

copyof18052008252je8

Numele meu este Dina Mergeani, locuiesc in Constanta si cresc porumbei din 1982. Observatia ca anumite trasaturi pot fi urmarite cu usurinta de la o generatie la alta a facut ca genetica la porumbei sa devina un hobby adiacent cresterii porumbeilor similar ca importanta. In masura timpului si cunostiintelor disponibile am incercat sa prezint anumite aspecte ale acestui subiect foarte vast. Imi doresc ca aceste fel de informatii sa ajunga la cunostinta unui numar cat mai mare de columbifili si sa deschida gustul pentru studiul trasaturilor porumbeilor cator mai multi dintre ei.

www.dinamergeani.sunphoto.ro

www.dinamergeani.com

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

One thought on “Prezentare Autor: Dina Mergeani

  1. O intrebare: mi-a disparut anul trecut un bun reprosucator – Pasarea. As putea sa obtin exemplare asemanatoare incrucisand doi pui ai sai, pe care ii am inca ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.