Probleme cu fecalele moi. Iata o solutie

Starea de sanatate a porumbeilor poate fi observata si din examinarea fecalelor (gainatului). Multe boli pot fi diagnosticate prin examinarea fecalelor. Dar de multe ori porumbeii trec prin perioade in care fac gainatul moale, fie din cauza hranei, a ceea ce au baut, dupa aumite tratamente cand flora intestinala este afectata.

Acum sa luam situatia cand porumbeii nu sufera de vreo boala care sa ii determine sa faca fecale moi, ci atunci cand fie din cauza hranirii sau adapararii, sau chiar a vremii de afara (porumbeii tind sa faca moale cand este multa umiditate in aer).

In cazul in care nu este vorba de o boala, putem intervenii cu produse naturale, de exemplu in apa putem folosi avidress (o combinatie de oteturi cu scortisoara), sau Paloma Blue ( Extract biologic natural de acizi și ierburi), Herba Zyma.

Iar pe mancare putem folosi moorgold (este un concentrat de cărbune vindecător) ca sa umezim boabele si dupa sa punem vitaminerala, sau probiotic (Biotics, entrobak, si alet varientate de probiotic), am folosit s i Detox (CEST), a ajutat si acest produs la obtinerea de fecale tip bilute).

MAi jos aveti un video in care prezint metoda mea:

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.