Proces verbal sedinta Comitet Director – Asociatia Judeteana Columbofila Bihor

Proces verbal sedinta Comitet Director

Data: 12.02.2019

Ordine de zi:

 1. Situatie numar de membri
 2. Situatie membri care s-au retras
 3. Situatie financiara
 4. Situatie transport 2019 si solutii
 5. Numar de membri pe viitor
 6. Site-ul asociatiei
 7. Premiere 2019
 8. Coordonatori etape 2019
 9. Grafic de plati 2019
 10. Coordonator plan de zbor pui/costuri
 11. Diverse

 

 1. Pana la ora actuala numarul de membri inscrisi in asociatie este de 132 membri
 • Oradea Nord – 33 membri
 • Oradea Sud – 20 membri
 • Salonta – 18 membri
 • Alesd – 25 membri
 • Beius – 18 membri
 1. Membri care s-au retras s unt in numar de 5 persoane: Sarb Cristian, Cart Avram, Moneciu Florin-Tinel, Cotut Iulius, Sarb Ionel Dumitru
 2. Situatie financiara – Pana la acesta ora s-a achitat cotizatia de membru de 150 de lei de catre 132 de membri asa cum reiese din punctul 1.
 1. Situatie transport – S-a propus achizitionarea unei masini cu 48 de locuri (boxe) si o remorca de 36 locuri (boxe) (masina mica), se va da masina mare, vom pastra cele 90 de boxe, acestea vor fi montate in masina noua. S-a ajuns la aceasta propuneer deoarece taxele pentru masina mare au crescut foarte mult (taxe de drum, sef coloana, salarii soferi). PEntru achizitionarea masinii se va contracta un credit de la Banca Transilvania. De asemenea se va cauta un al doilea sofer, Paul Preluca nu mai poate continua ca si sofer al asociatiei, ii multumim pentru toata activitatea lui ca si sofer in cadrul asociatiei.
 1. Comitetul Director al Asociatiei Judetene Columbofile Bihor a hotarat ca incepand cu sezonul 2019 sa aiba un numar fix de membri raportat pe cluburi. Daca vor fi doritori care sa se inscrie, acestia vor formula o cerere in scris catre conducerea clubului cel mai apropiat, cererile vor fi analizate de catre cluburi in prima faza, dupa care vor fi transmise comitetului director al asociatiei care va aproba sau nu cererea respectiva. Numarul total de membri al asociatiei va fi egal cu numarul celor care platesc integral taxelor aferente zborurilor cu maturii in anul 2019.
 1. Site-ul asociatiei – Nelu Panta se va ocupa de realizarea site-ului si Deac Calin se va ocupa de administrarea acestuia (publicare articole, etc.).
 1. Premiere pentru anul 2019 – se va premia si Liga Fairplay cu cupe.
 1. Andrei Bondar se ocupa de coordonarea etapelor de viteza-demifond si fond si Marius Tunduc de etapele de maraton. S-a votat pentru amanarea etapelor doar in cazul emiterii de coduri de vreme nefavorabila.
 1. Grafic de plati – se va plati taxa de zbor pana la data de 31 martie, urman ca dupa plata taxei, banii sa fie predati catre Vancea Flavius, casierul asociatiei.
 1. Coordonatori pui – etapele de pui vor fi coordonate de Andrei Bondar.
 1. Toti membri columbofili din toate cluburile au obligativitatea sa foloseasca aplicatia online de pe site-ul Federatiei Nationale – federatianationala.ro

Vancea Flavius

Deac Calin

Andrei Bondar

Tunduc Marius

Sabau Doru

Lucaci Ionut

Nelu Pantea

JUgan Razvan

Blaga Sorin

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.