PROFESIONALSIM IN SLUJBA COLUMBOFILILOR – www.columbovet.ro

Societatea Columbovet, reprezentantul exclusiv a celebrului brand ROHNFRIED dar si a cunoscutelor marci: Dr Van der Sluis, Ropa B, ProQure si Dr.Wolz. va prezinta varianta noua a site-ului firmei cu informatii complexe si noi.

columbovetIn plus avem  in premiera in Romania prima LINIE TELEFONICA DIRECTA, unde puteti afla direct cum sa administrati produsele, cum sa pregatiti porumbeii, ce programe sa folositi si absolut orice va intereseaza din acest domeniu.
Bogdan Oros, Campion National la Maraton, si Fildan Vladut un zburatror redutabil in Ac Bihor, stau la dispozitia ta telefonic.
In plus:
Trei mari specialisti in domeniul columbofil stau la dispozitia dvs sa va raspunda in scris intrebarilor.
Acestia sunt:
Alfred Berger. columbofil de Top, si manager al companiei Rohnfried, un om pentru care suplimentele nutrtive si hranirea porumbeilor nu au secrete, un adevarat cunoscator.
Mario Bloom, celebrul medic olandez, recunoscut pentru experienta sa deosebita pe porumbei si pesti, precum si pentru studiile asupra influentei habitatului la cele doua specii asupra stariii de sanatate
Van De Sluis, celebrul medic al Familiei Eijerkamp si al Federatiei Olandeze – NPO
Asadar aveti ocazia telefonic sau in scris sa aflati noutati. sfaturi, curiozitati, pentru sa devenii cu adevarat campioni.
Vizitati pagina noastra web la: www.columbovet.ro

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.