Prognoza vremii pentru zona de nord-vest a tarii

Mai jos puteti vedea evolutia vremii prognozate pentru zona de nord-vest a tarii. Cand vine vorba de practicarea sportului columbofil, a concursurilor cu porumbei voiajori este foarte important sa ne informam tot timpul care este starea vremii, daca va ploua, va fi canicula, directia vantului si intensitatea acestuia. Toti acesti factori influenteaza zborurile, atat la concursuri cat si la zborurile de antrenament.

prognoza 15 aprilie 1 -1

 

 

 

 

 

 

 

prognoza 15 aprilie 1-2

 

 

 

 

 

 

 

Dupa cum se poate vedea mai sus vremea se va incalzi usor, dar vor fi destule zile in care va ploua, asa ca mare grija la antrenamente, informati-va inainte, mai mult diminetile sunt destul de racoroase, in a doua jumatate a lunii aprilie.

Sursa: idokep.hu

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.