Program de pregatire si intretinere lotul de matca si pui

De ceva vreme folosest acest program la matca si pui, mai jos aveti clipul video postat pe canaul de Youtube.

Va scriu cateva cuvinte si aici dar cel mai bine e sa vizionati pentru a intelege modul de aplicare ascultand, nu ar fi rau sa dati subscribe (abonare) la canalul de Youtube si sa bifati si clopotetlul de langa subscribe pentru a putea beneficia de aceste clipuri exact la momentul in care sunt lansate.

Acum sa revin la programul de pregatire, asa cum se poate programul incepe cu administrarea de Virkon S, un dezinfectant, mare grija cand dati acest produs, sa respectati doza pentru a nu distruge flora intestinala intr-un mod iremediabil. Astfel acest produs se da in doza de 0,5 grame la litru, in program spune o lingurita de ceai la 10 litri de apa, eu am calculat si vine aproximativ 0,5 grame per litru.

Dupa sa vorbim putin si de Chlorella si spirulina. Chlorella este o alga unicelulara care in mod traditional este folosita pentru valoarea sa nutritiva. Spirulina, cunoscutul supliment alimentar, este o alga ce a fost descoperita in lacurile alcaline situate in America de Sud si Africa. Supra alimentul minune este considerat o adevarata binecuvantare pentru coprul uman. Multitudinea de proteine pure care o alcatuiesc, in proportie de 70%, fac din aceasta una dintre cele mai utilizate alimente la scara larga. Ambele sunt niste alge, bogate in proteine si multi alti nutrienti.

Probiotice ajuta la regenerarea florei intestinale dupa administrarea virkonului. Impreuna cu chefirul care la randu-i contine bacterii benefice pentru flora intestinala ajuta la o regenerare rapida.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

One thought on “Program de pregatire si intretinere lotul de matca si pui

  1. cu programul asta nu mai e nevoie de medicamente, nu de alta da ramai sigur fara porumbei…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.