PROIECT DE MARE ANVERGURA LA ASOCIATIA COLUMBOFILA ARGES

Dupa ani de lupte surde intre lideri interesati mai mult de alte aspecte decat de cel al sportului columbofil, iata ca sub bagheta noului presedinte al AC Arges, ia nastere un proiect grandios marca FNCPR.

Incepand cu acest an AC Arges va avea peste 250 de membrii zburatori prin alipirea  catre asociatie si implicit catre FNCPR a Asociatiei Stefanesti cu 143 de  membrii dar si prin membrii individuali care au inceput sa aleaga competitia puternica din cadrul Provinciei Oltenia si FNCPR.

Cluburile Stefanesti, Mesagerul Topoloveni si Raul Doamnei sunt noile formatiuni care se vor bate pentru pretioasele trofee judetene, provinciale si nationale in cel mai puternic campionat din Europa de Est.

Proiectul de modernizare a columbofiliei Argesene este unul pe termen lung si Roberto Model, presedintele spera ca in perioada urmatoare numarul membrilor sa creasca exponential mai ales ca AC Arges si-a negociat prezenta in cea mai puternica grupare de fond a Romaniei, unde impreuna cu Ac IGG Dolj si Ac Olt vor avea la primul fond peste 22000 de porumbei!!! Un record absolut pentru concursuri de fond in Romania.

Presedintele Model Roberto, invita toti columbofilii argeseni care iubesc concurenta, cinstea si corectitudinea, sa I se alature in grandiosul proiect de a creea in Arges o asociatie model, cu o concurenta de invidiat.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

5 thoughts on “PROIECT DE MARE ANVERGURA LA ASOCIATIA COLUMBOFILA ARGES

 1. so lase mai moale cu sms la fond ,macar pt cei cu ceasuri electronice ca avem si servici nu stam numai la porumbei,daca am ceas electronic am investit 20 mil pt ca nu am timp sa astept porumbeii din cauza serviciului,TUNDUC pune cu de la el putere chestia cu sms. POATE NE SPUNE MEMBRILOR UNDE SE DUC BANII. SA DAM UN TEL PE LA DNA SA SE FACA UN MIC CONTROL?.NU E DE AJUNS CA MUNCIM PE LA PATRONI NON STOP ZI SI NOAPTE ACUM TREBUIE SA DORMIM SI IN COTET SA IL ANUNTAM PE SEFU CA AU VENIT POR.CA DE NU NE ANULEAZA CONCURSUL.

  PERSONAL AM PIERDUT UN LOC DE UNU SI UN LOC DE 4 PE LANSARE CU ACELASI PORUMBEL PT CA AM SERVICI.CE SA FAC SA MA LAS DE FCPR SI SA TREC LA UCPR CA VAD CA E MULT MAI BINE.SUNTEM VREO 34 CARE CAM VREM SA PLECAM DIN CAUZA SMS CA NU PUTEM SA STAM IN COTET PT CA AVEM FAMILII SI SERVICI.

 2. Multumim ca se gandeste la fel si-n vest.Cat mai putini sa fim exemplu de cate locuri 1 se pot lua.
  Trist ca ne uitam la alti ca se poate.
  Parca din vest venea schimbarea, pana cu Putin asta care ne influenteaza si columbofilia.
  Trist!!!

 3. Un proiect (realizat) frumos, felicitari si un sezon columbofil 2015 cat mai reusit !

 4. Multi membri de la Raul Doamnei au plecat la Domnul Dicu la Dacia Mioveni , din cauza costurilor foarte mari , li s-au promis multe si nu s-a facut nimic , si de aceea 15 membrii au plecat si se pregatesc inca 10.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.