Promovarea sportului columbofil in mall-uri

Si in acest an Asociatia Judeteana Columbofila Bihor isi respecta blazonul si promoveaza sportul columbofil printre bihoreni, intr-un week-end aglomerat, de Sf. Valentin sau ┬áValentine’s Day pentru a nu crea confuzii ­čÖé .

Mai multi ┬ácrescatori bihoreni au stat doua zile de dimineata pana seara pentru a impartasii “trecatorilor” din tainele sportului columbofil si de ce nu sa puna acolo o mica “scanteie” care intr-un final sa se transforme intr-un foc puternic, o pasiune pentru aceste inaripate foarte dragi noua.

Asociatia Bihoreana se gandeste si la viitorul acesteia, desi sportul columbofil in Romania este in continuua crestere, nu putem sa nu spunem ca in tari cu traditie in sportul columbofil, Belgia si Olanda, numarul crescatorilor de porumbei este in continuua scadere.

Speram ca pasiunea pentru sportul columbofil, pentru porumbeii voiajori sa reuseaca sa doboare toate obstacolele din calea ei si sa intinerim si mai mult asociatia bihoreana cu crescatori pasionati.

Mai jos va prezentam cateva poze realizate cu ocazia acestei prezentari si speram ca in urmatorii ani sa ne urmati exemplu, Standul acesta apartine FNCPR si poate fi folosit de catre toate Asociatiile afiliate FNCPR.

Felicitari baietilor pentru implicare !!! ­čÖé

promovare lotus 14

promovare lotus 16

promovare lotus 17

promovare lotus 18

promovare lotus 19

promovare lotus 20

promovare lotus 21

promovare lotus 22

promovare lotus 23

promovare lotus 24

promovare lotus 25

promovare lotus 2

promovare lotus 3

promovare lotus 4

promovare lotus 5

promovare lotus 6

promovare lotus 7

promovare lotus 8

promovare lotus 9

promovare lotus 10

promovare lotus 11

promovare lotus 12

promovare lotus 13

promovare lotus 14

promovare lotus 15

 

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

6 thoughts on “Promovarea sportului columbofil in mall-uri

  1. Daa, frumos, sunt mai multe poze cu SUBorganizatorii decat cu vizitatorii, deh reklama i reklama, nuu???

  2. Imi dai impresia ca vrei sa devii un “Gica Contra”, daca nu ti-a convenit de baietii care au promovat atunci trebuia sa participi, sa te implici. Sa improscam “vorbe” este usor, dar sa muncim este greu. Baietii sunt de apreciat, era important sa apara si ei in poze sa stim pe cine sa apreciem, eu vad ca sunt destule poze si cu vizitatori, si crede-ma ca au fost destui…
    Sper ca pe viitor sa ai mai multe cuvinte de apreciere pentru oricare se implaica (chiar daca nu-ti convine de anumite persoane).

  3. Andrei, ma implic, cel putin la mine la club EU fac cam toate filmarile si pozele,din dragoste pt club la fel cum de ani buni Vlad, Sorin, Claudiu si multi altii o fac…….. .Alte intrebari?
    Cat despre Gica contra o spun pe larg.Nu ma las pana cand ,,fiul cel iubit al domnului ,,nu este prins pe picior gresit.Si atunci voi avea personal grija sa zboare intr un maraton prelungit.

  4. Da aici ai dreptate,toata stima pt oameni ca tine, imi retrag cuvintele.Scuzele mele pt cei lezati.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.