PROSTIA IN FORMA CONTINUATA

Nu-ma-tem-de-prostie-...-2

Legiuitorul din Romania, sa gandit foarte bine sa penalizeze suplimentar orice infractiune in forma continuata. Adica incalcarea legii in mod repetat. Din pacate legea nu prevede sanctiuni pentru prostie si nici pentru forma acesteia grava – Prostia in forma continuata.

Daca era legalizata pedeapsa pentru prostie administratorul rrp, era de mult incarcerat si probabil pedepsit ca in SUA pe viata si inca 27 de ani.

De ce spun asta?

Datorita publicatieie on-line pe care o administreaza si care este un izvor (se pare) ne-secat al prostiei, imbecilitatii, urii si cacaciunii verbale.

Acum cateva zile de ziua Domnului Bilan Florin, se publica o poza cu o maimuta, cu mine aproape zilnic poze schimonosite, cu Gatajescu la fel. In acelai timp anumite ,,personaje,, sunt spalate cu detergent si prezentate de parca ar fi coborat de la Manastirea Athos, desi multora dintre ei le cunoastem foarte bine antecedentele.

Bomboana pe coliva este numirea fara drept de apel a celor aproape 9000 de membrii FCPR drept – capre feceperiste!!!

Nu stiu parerea celor pe care ii promovati in campanie electorala despre aceaste DENUMIRI, insa daca nu au reactionat este posibil sa fie de acord cu dumneavostra domnule administrator. Totusi daca nu ati fi asa prost ati fi inteles de mult ca asociind astfel de poze si denumiri cu persoane care i-si doresc functii  in FCPR, le ,,ajutati,, mult J

Oare cat de imbecil poti sa fii sa puii zilnic atacuri la persoane si la FCPR, organziatie din care nici macar nu faci parte? Ce caracter jegos si mizerabil poti avea punand de ziua dlui Bilan, o poza cu o maimulta? Si cine i-ti permite sa faci 9000 de oameni capre?…

Continuarea pe www.tunduc.ro

Sursa poza: balabanesti.net

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.