Rase Romanesti de Porumbei de Agrement si Sport

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

3 thoughts on “Rase Romanesti de Porumbei de Agrement si Sport

 1. DE VANZARE

  VAND CIUNGI DE PLOIESTI , PORUMBEI DE RASA VECHE.O CRESC DE 52 DE ANI ,O AM DE LA REGRETATUL PROF.TASCA CREATORUL STANDARDULUI ACESTEI RASE SI DE LA ALT CRESCATOR DIN ACELE TIMPURI,ANGHEL IONESCU (SERGENTUL) DIN ORASUL PLOIESTI.
  VALOAREA ACESTOR PASARI PE CARE LE AM, ESTE MARE INTRUCAT MORGOLOGIC SI FIZIOLOGIC RESPECTA STANDARDUL FACUT DE PROF.TASCA CALITATILE DE ZBOR CAT SI PENAJUL ACESTEI RASE S-AU DOVEDIT PRIN FAPTUL CA IN TOATE EXPOZITIILE NATIONALE SI INTERNATIONALE ACESTE PASARI AU FOST FOARTE APRECIATE, PRIMIND DE FIECARE DATA PREMII . POSED FOARTE MULTE DIPLOME NATIONALE SI INTERNATIONALE .
  NU VAND DECAT TINERET.

  CRISU ISTRATESCU

  TEL 0244510823 / 0726472549

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.