RASPUNS COLUMBODROM CORABIA

Consiliul director al FCPR  a decis acordarea dreptului de a participa in competitia FCI pentru columbodromul Corabia.

In acelasi timp Consiliul Director va stabilii un set de reguli generale care vor trebuii sa fie aplicate de catre columbodroamele din circuitul FCI dar si de catre columbodroamele din circuitul Campionatului National Columbodrom al Romanei, cu privire la calitatea organizarii competitiei columbofile dar si la calitatea instalatiilor si a locului de asteptare a porumbeilor.
Dl Florin Cristuinea, proprietarul columbodromului Corabia este rugat sa trimita la sediul FCPR o scrisoare in care i-si asuma chetuielile necesare pentru activarea in circuitul FCI:
Taxa anuala, transportul, cazarea si sejurul delegatilor FCI.
Consiliul Director ureaza succes tuturor participantilor la acest columbodrom dar si celorlalte columbodroame din circuitul FCPR: Race Pigeons Piatra Neamt, Romanian Grand Prix Arad si Black Sea One Loft Race.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.