Reduceri de pana la 38% la produsele Versele Laga pe Emag

Cei de la EMAG au venit din nou cu reduceri substantiale la o gramada de produse, printre aceste gasim produse si pentru noi columbofilii, momentant gasim produse de la Versele Laga (o pondere majoritara), sunt si alte produse de la Rohnfried.

Supliment nutritiv pentru porumbei, Versele Laga Oropharma Form-Mix Plus, 350 g

Pulbere emulsificatoare cu vitamine, aminoacizi, oligoelemente si pulbere din sfecla rosie: contribuie in mod natural la starea de sanatate, contribuie la performante,ajuta rezistenta naturala impotriva bolilor,imbunatateste performanta si rezistenta.

Umeziti amestecurile de cereale cu 1 lingura de FORM-OIL PLUS la 1 kg de hrana.  Adaugati 1 lingura de dozare de pulbere Form-Mix Plus, amestecati-o bine si lasati-o sa se usuce timp de 1-2 ore.

Sezonul de curse: 1 zi pe saptamana (atat dimineata, cat si seara) si, de preferinta, timp de aproximativ 2 zile inainte de imbarcarea in custi.

Porumbei tineri: dupa intarcare, 1 zi pe saptamana (atat dimineata, cat si seara).

Sezonul de reproducere si naparlire: 2 zile pe saptamana (atat dimineata, cat si seara).

Porumbei de spectacol: in afara sezonului de spectacol, 1 zi pe saptamana In timpul sezonului de spectacol, 2 zile pe saptamana (atat dimineata, cat si seara).

Supliment nutritiv pentru porumbei, Versele Laga Oropharma B-Chol, 250 ml

Un amestec unic, bazat pe aminoacizi sulfurati, biotina, sorbitol si vitamina B12, care ajuta la rezistenta naturala impotriva bolilor, contribuie la performanta porumbeilor.

Mod de utilizare : 1plic dublu la 1 litru de apa de baut ( sau la 1kg de hrana). Reimprospetati zilnic solutia.

Constituenti analitici: proteina bruta 3.06%, fibra bruta 0%, grasime bruta 0.18%, cenusa bruta 0%, metionina 19225mg/kg, sodiu 109mg/kg.

Aditivi nutritionali: Choline 30928 mg, Biotina 19.2 mg, Vitamina B12 19.2 mg.

Compozitie : Lichid sorbitol, saccharose.

Supliment nutritiv pentru porumbei, Versele Laga Oropharma Supra Pills, 256 p.

Pilula rapida pe baza de plante aromatice.

Ajuta la imbunatatirea performantei porumbeilor calatori.

Contribuie la starea de sanatate

Mod de administrare:

  • 1 tableta administrata direct in cioc;
  • porumbeii tineri: in ziua imbarcarii in custi;
  • distante scurte: cu o zi inainte de imbarcarea in custi si in ziua imbarcarii;
  • distante medii: ultimele 2 zile inainte de imbarcarea in custi si in ziua imbarcarii.

Distante lungi: 2 pilule administrate in ziua dinaintea imbarcarii in custi si 1 pilula in ziua imbarcarii in custi.

Trebuie doar sa dai click pe imagine si te va duce direct la produsele Veresele Laga (oropharma) de pe  site-ul EMAG.

In general recomand de acolo de unde am mai cumparat, si de unde sunt multumit de serviciile lor. Eu de exemplu am un card de credit de la BT pentru ca sunt client al bancii, acest card ma poate ajuta sa cumpar in rate fara dobanda. Daca nu ai o banca anume poti sa iti faci card EMAG. Il puteti cumpara de pe EMAG la reducere si de asemenea puteti gasi mai multe produse, mancare pentru porumbei. Cei de la EMAG au un parteneriat cu Raiffeisen Bank prin care puteti obtine card de cumparaturi cu ajutorul caruia puteti cumpara in rate fara dobanda, pana la 24 de rate fara dobanda si 10% bani inapoi la cumparaturi. Cardul il puteti obtine de AICI.

Daca vrei sa iti imparti cheltuiala pe mai multe luni o poti face cumparand cu un card de credit fara dobanda, informeaza-te care sunt bancile agreate si care au cele mai multe rate.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *