Reduceri substantiale de pana la 50% la produsele columbofile de pe EMAG

De ceva vreme am descoperit ca EMAG-ul comercializeaza produse columbofile, binenteles ca in parteneriat cu agentii economici care comercializeaza deja prin magazinele proprii sau site-urile proprii.

In curand vor apare mult mai multe produse, am informatii ca vor fi si produse de la Rohnfried, DHP Cultura, Belgica de Weerd, etc.

Un lucru foarte bun deoarece stim bine ca cei de la Emag au o politica foarte buna cand vine vorba de promotii, mai ales ca de cativa ani s-a impamantenit printre romani fenomenul Black Friday.

Dar pana la la Black Friday, avem parte de alte promotii, acum pe EMAG puteti gasi produse reduse si cu 50%

Eu am testat deja pe lang cumpparaturile de electronice de pe EMAG, am testat si achizitia de produse columbofile, am cumparat doi saci de minerale, unul de restone si celalalt de grit+redstone, acum le gasiti reduse, cand le-am luat eu eraula 46 de lei sacul de 20kg, acum aveti o reducere de 13%. Sunt reduceri si de 50% la unele produse, ca si Muta Seed

Tot mai sus gasiti Boost-ul de la Versele Laga la 61 de lei, redus cu 23%.

Puteti accesa link-ul catre aceste produse AICI sau dati click pe imagineaa de mai sus.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.