Retea de socializare pentru columbofili! – www.Porumbar.ro

www.Porumbar.ro – Retea de socializare pentru columbofili! Duminica, 15 noiembrie, are loc marea deschidere

www.Porumbar.ro. Scopul acestei comunitati este de a unii columbofilii de pretutindeni, intr-un singur loc! De asemenea misiunea acestui site este de a informa si ajuta columbofilii sa fie mai buni. Pe langa partea de socializare, site-ul mai contine si urmatoarele categorii:

  • Stiri columbofile – aceasta categorie indexeaza toate site-urile columbofile romaneste de renume, intr-un singur loc, oferindu-va posibilitatea de a accesa exact stirile care va intereseaza.

  • Articole – locul unde membrii Porumbar.ro vor posta articole unice despre porumbeii voiajori, de zbor si ornament, cresterea si intretinerea porumbeilor, de asemenea genetica si povestiri cu intamplari.

* Columbodroame – aceasta sectiunea va fi populata cu toate informatiile despre columbodroamele romanesti!

porumbar

*Videoclipuri – Documentare, interviuri, tutoriale despre cresterea lor

  • Bazar – Cumpara si vinde orice in materie de columbofilie, de la pasari, la accesorii si hrana.

  • Intreaba doctorul – ai o pasare bolnava? Pune o intrebare, iar un doctor din stafful nostru o sa va raspunda in cel mai scurt timp!

  • Intreaba columbofilii – cu totii stim ca si columbofilia este una dintre “meseriile” care se fura. Ei bine, pe Porumbar.ro, nu se fura! Aici, noi, facem schimb de experienta si ne ajutam colegial cu sfaturi despre cresterea si intretinerea porumbeilor.

  • Asociatii – Inregistreaza si tu asociatia columbofila din care faci parte si invita si ceilalti colegi. O modalitate foarte buna de a tine membrii unei asociatii informati cu activitatiile acesteia.

  • Evenimente – Organizezi un eventiment de natura columbofila? Ai aflat primul de locul unde se va tine urmatoarea expozitie? Posteaza-l aici si informeaza-i si pe restul

  • Sondaje – Afla si parerea celorlalti despre lucruri care te intereseaza!

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.