Revolutia preturilor la Emag

Pentru cei interesati de oportunitati noi, de reduceri de pret, EMAG vine in aceasta perioada cu 3 zile de reduceri de pana la 50%, o adevarata revolutie a preturilor. Probabil cele mai cautate sunt telefoanele mobile, sunt reduceri bune la telefoanele Samsung S6, preturile ajung pana pe la 2200 de lei. Poate vrei sa achizitionezi un laptop nou, mai bun acum ai o sansa buna sa gasesti ceea ce cauti.

Din ce pot sa vad se pare ca preturile sunt bune chiar comparabile cu Black Friday. Daca nu ai apucat sa cumperi nimic de Black Friday poate acum reusesti sa gasesti ceva.

promotie laptopuri

promotie telefoane

Pentru a putea vedea oferta completa intra pe EMAG sau AiCI sau da click pe cele doua imagini cu produse si te va directiona spre pagina cu reduceri de pe EMAG.

 

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.