SEDINTA COMITETULUI DIRECTOR AL AC. VOIAJORUL BIHOR IMPREUNA CU COMISIA DE DISCIPLINA A ASOCIATIEI

SEDINTA COMITETULUI DIRECTOR AL AC. VOIAJORUL BIHOR IMPREUNA CU COMISIA DE DISCIPLINA A ASOCIATIEI

 1. In cadrul sedintei din data de 23 septembrie 2013 a Comitetului Director al AsociatieiColumbofile Voiajorul Bihor s-a hotarat   ca premierea sa se faca in cadrul banchetului de sfarsit de an. Asa cum sa hotarat in primavera vor fi premiate cu medalii si dipome urmatoarele campionate
  1. Campionatul judetean
  2. Campionatul cluburilor – Oradea, Alesd, Beius, Carei
  3. Campionat Elite – Top 10 Crescatori 2012

Centralizarea acestor campionate se va face prin programul de clasamente.

Data banchetului se va stabilii ulterior.

 1. Comisia de disciplina a Asociatiei a hotarat ca Dl. Lucaci Ionut, datorita comportamentului ne-adecvat manifestat, in data de 20 septembrie 2013, cu ocazia imbarcarii porumbeilor pentru Nitra, dar si a comportamentului mansifestat la multe alte activitati ale asociatiei (desigilari – imbarcari) sa nu mai participile personal in urmatorul an la activitatile organizate  de asociatie urmand ca  porumbeii acestuia sa fie imbarcati de catre o alta persoana.
 2. S-a aprobat un parteneriat cu ETP Milenium in vederea promovarii asociatiei si implicit a membrilor  columbofili. Se vor realize reportaje cu columbofili din Asociatia Bihor cat si despre Asociatia Columbofila.
 3. Sa prezentat situatia financiara, situatia incasarilor si cheltuielilor pentru concursurile cu puii organizate de catre Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor. Responsabilii de centre vor prezenta situatia si in sedintele pe cluburi.
 4. De asemenea in perioada urmatoare se va organiza o licitatie cu porumbei de la crescatori de top din Bihor si din strainatate. Banii obinuti din vanzarea porumbeilor vor fi folositi in cadrul Asociatiei pentru asigurarea de preturi mai bune membrilor.
 5. In urma  deciziiei adunarii generale a Asociatiei Columbofile Voiajorul Bihor s-a hotarat pentru sezonul competitional 2014 in cadrul Asociatiei Columbofile Voiajorul Bihor se vor plati urmatoarele taxe:
 • 50 de euro pana la data de 20 octombrie 2013;
 • Costul unui inel este 0,60 lei (60 de bani). Inelele se platesc pana la 20 octombrie 2013; comanda minima este de 50 de inele. Atentie dupa aceasta data nu se mai pot comanda inele prin asociatiei!!!

 

 

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.