Sedinta electiva la Clubul Salonta din cadrul Asociatiei Columbofile Voiajorul Bihor

In data de 16.02.2014, duminica ora 18:00 vom organiza o sedinta in cadrul clubului cu scopul de a alege responasbilul de club, responsabilul tehnic si cel financiar (casierul). Locatia este cunoscuta pentru membri columbofili din Clubul Salonta, este vorba de Restaurant Discont.

Se vor stabilii reprezentantii clubului Oradea in AG a AC Voiajorul Bihor, presedinte de centru, tehnic de centru si casier de centru.
Ulterior saptamana viitoare va fi convocata o sedinta a reprezentantilor celor 6 centre de imbarcare ale asociatiei noastre.
Sedinta se organizeaza si pentru punerea in aplicare prevederile noului statut al asociatiilor afiliate FCPR care prevede adunari generale judetene cu reprezentanti de centre.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.