SEMINAR DESPRE ORGANIZAREA CONCURSURILORDE PORUMBEI SI LANSAREA ACESTORA

FCPR, organizează pentru toate asociațiile interesate un seminar despre organizarea concursurilor cu porumbei și despre lansarea porumbeilor
Cursurile vor fi ținute de către dl Frederik Wolf, și se vor desfășura în sala de conferințe a Complexului Wolf de la Bran în data de 15 martie începând cu orele 15.00
Sunt invitați reprezentanți ai asociațiilor, persoane care se ocupă cu partea de organizare și de avizare a lansărilor.
Este de preferat ca cei prezenți să aibă asupra lor un laptop pentru a putea face simulări alături de profesorul invitat.
Scopul seminariilor este să învățăm cu toșii din experiența celor din vest pentru a evita concursurile catastrofale care ne creează uneori atâtea probleme.
Și prin acest seminar FCPR continuă politica de modernizare a columbofiliei române.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.