Stanescu si Dobre locul 20 in Finala Million Dollar Race Africa de Sud 2013 !!!

Locul 20 in Finala acestui columbodrom , este cel mai bun rezultat obtinut vreodata de catre vreun columbofil roman in Africa de Sud. Tandemul Stanescu & Dobre a mai obtinut un rezultat de exceptie in urma cu 4 ani , cand inainte de finala detinea locul 4 la AS !!!

Trebuie sa fim mandrii de aceasta performanta a colegilor nostrii Stanescu&Dobre , trebuie sa fim mandrii ca steagul Romaniei este prezent pe prima pagina , inainte multor nume grele din columbofilia mondiala .

“DIVA 3″ – ocupanta locului 20 , este o femela 100% Gust Cristiaens , in ultimele doua licitatii Stanescu & Dobre de pe pigeons.ro , fiind prezenti cate un frate si o sora cu aceasta super femela .De asemenea , “DIVA 3″ a ocupat in cadrul acestei editii locul 12 in cadrul Hot Spot 2 (egal loc 1 , deoarece porumbeii au aterizat toti in acelsi timp).Inca o dovada concreta ca pe PIGEONS.RO fiecare columbofil ofera publicului columbofil cei mai buni porumbei din voliera !!! Voi prezenta mai jos un pedigree de-al unui frate bun cu “DIVA 3″ , oferit spre vanzare pe PIGEONS.RO , pentru a va face o idee clara si concreta despre originea femelei .

africa de sud-001

stanescu&dobre [edigreeMai multe informatii pe pigeons.ro

1307218684Foto-site-pigeons-ro

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.